Rami Kamberi – ATUNIS – Tetove, Macedonia 2017

ORGANIZER: Rami Kamberi

CONTACT: ramikamberi@hotmail.com

This entry was posted in MACEDONIA, Tetovo. Bookmark the permalink.

One Response to Rami Kamberi – ATUNIS – Tetove, Macedonia 2017

 1. Eami Kamberi says:

  100.000 POETË PËR NDRYSHIM- MAQEDONI
  100 Thausands Poets for Change – MACEDONIA

  Maqedonia në ditën e manifestimit poetik 100- mijë poetë për ndryshim- 2017!

  Organizer : Rami Kamberi
  ATUNIS- Maqedoni

  Maqedonia erdhi pas një viti të trazuar politik, dhe si i tillë ky vit shënoi shumë zhvillime të reja të cilat falë ndërhyrjeve të jashtme arriti stabilitetin e duhur politik, social e shoqëror. Aktiviteti 100 mijë poetë për ndryshim konsistoi tek harmonia etnike, të drejtat e barabarta për te gjithë në një shtet demokratik , si dhe fokusimi tek harmonia dhe përballja me fenomenet negative që shoqëron shoqërinë moderrne sot.

  Arma më e fortë që kanë poetët dhe shkrimtarët është fjala e lirë , fjalë e cila udhëhoqi gjithë artistët për të kërkuar të drejta civile dhe qytetare të njëjta për gjithë qytetarët e saj, por dhe si manifestimi dhe qëndrimi ndaj shumë ngjarjeve negative në botë të cilat shqetësojnë mbarë njerëzimin.

  Në këtë event të madh ne ishim si pjesë angazhimi e gjithë integralit të lëvizjes që organizoi Bordi ATUNIS dhe nuk mjaftohemi vetëm me këtë nismë, por dhe në të ardhmen do reagojmë ndaj çdo fenomeni përmes forumit tonë por dhe forumeve të tjera me qëllim që bota të bëhet më e mirë, më paqësore dhe më e lirë për mbarë njerëzimin.

  Paqe!

  Rami Kamberi: ATUNIS – MAQEDONI
  Shkup, 30. 09. 2017

Leave a Reply to Eami Kamberi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *