Samuel Duarte -Santa Maria, CA 2016

ORGANIZER: Samuel Duarte
CONTACT: hiram_sam@yahoo.com

14063960_528513074018888_1274388799773888098_n

2016’s September 24th
100,000 Poets for Change Santa Maria ~ 6PM-8:4
402 S Miller St., Santa Maria, Ca

6:00PM Poetic Blessing: Eduardo C. Corral: Luke (5 minutes)
6:05PM Introduction (Cristina Gonzales) (5 minutes)
6:10PM Jermiah F. Hernandez (5 minutes)
6:15PM Keihla Rivera (8 minutes)
6:23PM Book Raffle (2 books) (1 minute)
6:24PM Joe Amaral (8 minutes)
6:32PM Miguel Cruz (8 minutes)
6:40PM Book Raffle (2 books) (1 minute)
6:41PM MIchael Jasso (8 minutes)
6:49PM Annabelle of the Bumblebees (8 minutes)
6:57 PM Book Raffle (2 books) (1 minute)

7:00-7:25 INTERMISSION (f00d & drinks) (25 minutes)
7:25-7:45 A.C.R.O.N.Y.M (16 minutes)

7:45PM Book Raffle (2 books) (1 minute)
7:46PM Kevin Patrick Sullivan (8 minutes)
7:54PM Kate Adams (8 minutes)
7:54PM Book Raffle (2 books) (1 minute)
7:55PM Francsico Duarte (8 minutes)
8:03PM Lisha Perini (8 minutes)
8:11PM Book Raffle (2 books) (1 minute)
8:12-8:42 Matt Sedillo (30 minutes)

This entry was posted in Santa Maria. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.