Category Archives: Obliq

Fadil H. Curri-Obiliq, Kosova 2020

Writes: Fadil H. Curri From Kosovo… Fadil H. CurriNga Kosova…Dje në Obiliq, më 26 shtator 2020, në Restoranin’’LEDI’’, u mbajt Ora Letrare,’’Vjeshta Poetike në Obiliq, edicioni IV-të me radhë, në mbështetje dhe përkrahje për 100.000 Poetë Për Ndryshim. Me pjesmarrje … Continue reading

Posted in KOSOVO, Obliq | Leave a comment